Douchezitjes

Een douchezitje wordt in de doucheruimte gemonteerd. Heeft de gebruiker de stoel nodig tijdens het douchen, dan kan deze eenvoudig en snel uitgeklapt worden. Heeft de gebruiker het zitje niet nodig, dan klapt u de stoel eenvoudig en snel in. Omdat douchezitjes ook ingeklapt kunnen worden, wordt dit product veel gebruikt in doucheruimtes waar niet iedereen ondersteuning nodig heeft tijdens het douchen. Denk hierbij aan doucheruimtes in zorginstellingen waar sommige mensen wel een zitje nodig hebben tijdens het douchen, maar anderen niet. HomeCare Innovation verkoopt verschillende soorten hoge kwaliteit douchezitjes. Zo vindt u altijd een douchezitje dat aan uw eisen en verwachtingen voldoet en bovendien binnen uw budget valt.

Douchezitjes voor aannemers en gemeentes (WMO)

Naast andere hulpmiddelen en oplossingen worden ook douchezitjes veel aangevraagd door gemeentes omdat deze in sommige gevallen door gemeentes / de WMO vergoed kunnen worden. HomeCare Innovation heeft een uitgebreid assortiment in douchezitjes en kan hierdoor vaak tot een juiste en gerichte oplossing komen.

Bent u zelf aannemer of werkt u voor een gemeente en bent u op zoek naar een leverancier van douchezitjes? Neem dan contact met op ons door te bellen naar: 010-2420913 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar info@homecareinnovation.nl en dan adviseren wij u graag verder over de mogelijkheden met onze douchezitjes.