Drempelhulpen

Hulpmiddelenspecialist.nl levert een uniek drempelsysteem voor binnen en voor buiten dat gemakkelijk te monteren, demonteren en hergebruiken is. Het drempelsystems bestaat uit losse delen die in elkaar te klikken zijn als een soort Lego. Naar gelang de situatie kan er gebruik worden gemaakt van twee verschillende hellingshoeken (1:6,7 en 1:13,4).

Drempelhulpen voor iedereen en voor in iedere situatie

Dankzij ons uitgebreide assortiment is Hulpmiddelenspecialist.nl altijd in staat om de klant aan een passende oplossing te helpen, ook als de oplossing niet bij ons op de website staat kunnen wij een drempelhulp op maat leveren. En weet u niet zeker welke drempelhulp het beste bij uw situatie past? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-242 0916 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]. Ons team van specialisten helpen u dan graag verder op weg.

De juiste drempelhulp uitkiezen:

De hoogte en de breedte van een drempel speelt een belangrijke rol bij het uitkiezen van de juiste drempelhulp.

Kijk tussen de bovenstaande blokken naar onze ruime keuze aan verschillende drempelhulpen, het is dus handig om dit op te meten voordat u zich gaat oriënteren op een drempelhulp. Wij hebben drempelhulpen tot 125 cm breedt en onze standaard drempelhulpen gaan tot een lengte van maar liefst 16,2 cm. Daarnaast kunt u bij ons kiezen of u een drempel voor binnen of buiten nodig heeft.

Mocht u er echt niet uitkomen of heeft u een op maat gemaakte drempelhulp nodig, neem dan contact met ons op en dan kunnen wij u ongetwijfeld verder helpen.