Wastafelliften

HomeCare Innovation verkoopt verschillende soorten liften, waaronder toiletliften, badliften en sta op liften. Ook vindt u in ons grote assortiment diverse wastafelliften. Door een wastafellift te laten plaatsen, kunt u langer zelfstandig blijven wonen. Zelfs als u ernstige klachten heeft die uw zelfstandigheid in de weg zitten, biedt de wastafellift van HomeCare Innovation de oplossing.

Ons volledige assortiment wastafelliften & accessoires >

De wastafellift: een korte introductie

Een wastafellift wordt op de wastafel in de badkamer gemonteerd. De lift geeft gebruikers de mogelijkheid om de wasbak in de badkamer in hoogte te verstellen. Op deze manier kunnen mensen met een rolstoel onder de wastafelconsole rijden én de wastafel uiterst comfortabel gebruiken. Zonder wastafellift rolstoel heeft u wellicht hulp nodig in de badkamer, met deze praktische lift kunt u alles zelf.

Elektrische wastafelliften

HomeCare Innovation verkoopt handmatige en elektrische wastafelliften gehandicapten. De elektrische wastafelliften zijn uitgerust met een kleine motor en worden met een afstandsbediening bediend. Wilt u de lift omhoog doen of juist omlaag laten komen, dan hoeft u enkel de afstandsbediening te gebruiken om dit mogelijk te maken. De elektrische wastafellift is ideaal voor mensen die niet zo veel kracht kunnen gebruiken om de lift handmatig te verstellen.

Handmatige wastafelliften

Elektrische wastafelliften gehandicapten zijn uitgerust met een motortje, de handmatige wastafelliften hebben geen motor. Wilt u een handmatige lift omhoog doen of juist omlaag laten komen, dan doet u dit met de hand. Dit klinkt misschien als een vermoeiende taak, maar de handmatige wastafelliften zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Ook als u niet sterk bent, kunt u deze lift prima bedienen.


De perfecte wastafellift voor u

Door ons grote assortiment wastafelliften kan iedereen de perfecte lift aanschaffen bij HomeCare Innovation. Wilt u een wastafellift rolstoel aanschaffen, maar weet u niet zo goed welke lift het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag meer over uw eisen, wensen en verwachtingen voor uw wastafellift en kunnen u vervolgens de perfecte lift aanbieden. Uiteraard kunnen wij deze lift ook voor u plaatsen.

Let op: Prijs op aanvraag

 

Stuur een e-mail