Verpleegbaden

Voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten is het vaak onmogelijk een bad te nemen. Dit is zonde, want een bad kan juist erg ontspannend werken. Gelukkig heeft HomeCare Innovation de oplossing, namelijk het verpleegbad. Dit bad is speciaal ontwikkeld voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten. Als baden in een standaard bad onmogelijk is, biedt dit bad de oplossing.


Wat zijn verpleegbaden?

Verpleegbaden worden ook wel hoog laag baden genoemd. Deze baden zijn niet alleen comfortabel, maar zijn bovendien uitgerust met een klein motortje. Als u dit motortje inschakelt, gaat het bad omhoog of omlaag. Ouderen, mindervaliden en gehandicapten die niet in een standaard bad kunnen stappen, kunnen dit bad wel gebruiken. Ook het uitstappen is gemakkelijker in een hoog laag bad.


De voordelen van een verpleegbad

Een verzorgingsbad maakt het voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten mogelijk om veilig te badderen. Het bad is niet alleen praktisch bij het instappen, maar ook bij het uitstappen. Daar komt nog bij dat het bad op en top comfortabel is. Dit bad is namelijk speciaal gemaakt voor doelgroepen met bepaalde beperkingen en ondersteunt het lichaam optimaal. Zo wordt een bad écht ontspannen, voor iedere mogelijke gebruiker.

Daarnaast ondersteunen verpleegbaden het verzorgende personeel van de patiënt. Door het bad omhoog of juist omlaag te doen, krijgt het bad de juiste hoogte. Hierdoor is het bieden van de juiste verzorging, zonder rug-, nek- en/of schouderklachten achteraf, een stuk gemakkelijker.


Een verzorgingsbad voor thuis of de zorginstelling

De verpleegbaden van HomeCare Innovation zijn geschikt voor thuis, maar ook voor professioneel gebruik. U kunt onze verpleegbaden ook aanschaffen voor uw zorginstelling, zodat de bewoners van uw zorginstelling regelmatig kunnen genieten van een heerlijk ontspannen bad.

HomeCare Innovation verkoopt verschillende soorten verpleegbaden. Sommige baden zijn meer geschikt voor thuis, andere baden bieden de optimale ondersteuning bij professioneel gebruik. Bent u benieuwd welk bad in ons assortiment het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag het juiste verpleegbad te kopen.


Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze hoogwaardige verpleegbaden? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de diverse verpleegbaden die wij verkopen. Ook kunnen we u helpen het juiste verpleegbad te kopen.