Bedleestafel: Comfort en gemak binnen handbereik

Een bedleestafel is een handig hulpmiddel waarmee u veel dingen kan doen van uit uw bed zoals: eten, lezen, werken of een boek lezen het kan allemaal. Ook kunt u een bedtafel gebruiken als u ziek bent of aan het herstellen bent van bijvoorbeeld een operatie zodat u niet hoeft op te staan.

Waarom een bedleestafel kopen?

Gemakkelijke toegang tot uw spullen:

Door een bedtafel kunt u al uw spullen in handbereik bij u houden zoals uw medicijnen, afstandsbediening of een magazine.

Comfortabel aan het werk of lezen:

Als u vanuit uw bed wilt werken of een boek wilt lezen kan dat lastig zijn zonder bedtafel. Door een bedtafel aan te schaffen gaat dat een stuk makkelijker.

Eten en drinken in bed:

Als u een lekker ontbijtje, lunch, avondeten of snackt wilt eten gaat dat vaak lastig. Tijdens het eten in bed zal alles morsen omdat u het nergens neer kan zetten, daarvoor is er een bedtafel ontworpen.

Kenmerken van een bedtafel

Verstelbare hoogte:

De meeste tafels kunnen op elke gewenste hoogte gezet worden zodat de tafel fijn staat en goed werkt voor uw lengte.

Wielen:

Sommige bedtafels hebben wielen waardoor u de tafel heen en weer kunt schuiven zodat de tafel niet in de weg staat en u het bed niet uit hoeft te stappen.

Inklapbaar:

Om zo weinig mogelijk ruimte in te nemen zijn de meeste bedtafels opvouwbaar, dat is handig als u weinig ruimte in de kamer heeft.