In sommige gevallen is er slechts beperkte ruimte voor een drempelhulp aan een deur, denk bijvoorbeeld aan een smalle galerij, of een drukken winkelstraat. In deze situatie is het dan makkelijk om een drempelhulp te hebben die ook vanaf de zijkant te betreden is. Hier komen de 2-zijdige drempelhulpen goed van pas. Dit vermindert de benodigde ruimte om de drempel te overbruggen omdat u de drempel nu niet meer direct van voren hoeft te betreden.

Ook deze drempelhulpen zijn in verschillende hoogtes beschikbaar tot een hoogte van 7,4 cm, de drempelhulp is zowel voor binnen als voor buiten beschikbaar en u kunt kiezen of u de drempelhulp vanaf de linkerkant of de rechterkant zal betreden.

Deze drempelhulpen kunnen direct uit voorraad geleverd worden, u ontvangt deze drempelhulp dus vaak al binnen 1-2 werkdagen.

Bekijk de 2-zijdige drempelhulpen in deze categorie, komt u er niet helemaal uit of heeft u een andere maat nodig? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010 – 242 0916 of stuur een mailtje naar: info@hulpmiddelenspecialist.nl.