Hulpmiddelenspecialist.nl levert een uniek drempelsysteem dat gemakkelijk te monteren, demonteren en hergebruiken is. Het drempelsysteem bestaat uit losse delen die in elkaar te klikken zijn als een soort Lego. Naar gelang de situatie kan er gebruik worden gemaakt van twee verschillende hellingshoeken (1:6,7 en 1:13,4).

De modulaire drempelhulpen

De modulaire drempelhulpen van Hulpmiddelenspecialist.nl zijn onze meest populaire drempelhulpen. Dit komt door de grote toepasmogelijkheden van deze drempelplaten. De drempelhulpen zijn eenvoudig in hoogte aanpasbaar dankzij het meegeleverde gepatenteerde systeem van de drempelhulp. De drempel kan daarnaast zowel voor binnen als voor buiten gebruikt worden en mocht u niet voor een standaard drempelhulp gaan dan kunnen wij dit systeem vaak aanpassen aan uw situatie om voor een passende oplossing te zorgen.

Het systeem is ideaal te gebruiken voor een rolstoel, rollator en scootmobiel.

De installatie van de drempelhulpen is erg eenvoudig, wij zetten de drempelhulp voor u in elkaar, waarna u hem binnen enkele werkdagen bij u thuis ontvangt. Zodra u de drempelhulp heeft ontvangen legt u de drempelhulp simpelweg neer en hij is klaar voor gebruik. U ontvangt over dit product maar liefst 5 jaar garantie!

Staat de door u gewenste hoogte er niet tussen? Heeft u een andere breedte nodig dan getoond op onze website? Of heeft u een andere vraag? Wij adviseren u graag verder. Bel: 010 – 242 0916 of stuur een mailtje naar: info@hulpmiddelenspecialist.nl