Badliften

Badliften

Weer zelfstandig op een veilige manier in en uit bad!

Elektrische badliften en badliftkussens

Elektrische badliften zijn ideaal voor personen die moeite hebben met het plaats nemem in bad of juist moeite hebben met het opstaan uit bad, of beide. Een badlift is een zeer handig en ontwikkeld hulpmiddel die u hierbij kan begeleiden. Een goed voorbeeld van een badlift is een zogenaamde badliftkussen, ofwel de opblaasbare badlift dit elektrische badliftsysteem blaast zichzelf op en loopt vanzelf leeg met één druk op de knop.

U zakt vanaf de zittende startpositie volledig tot op de bodem binnen enkele seconden, na het baden wordt u rustig, gelijkmatig maar vooral veilig weer uit het bad opgetild terug in de zitpositie boven het bad.

> Bekijk hier het badliftkussen

Badlift opstahulp en badliftsystemen

Een andere optie voor een badlift opstahulp is een gemotoriseerde band badlift, deze badliftsystemen zijn zeer handig om in en uit bad te komen. De badlift wordt aan één zijde stevig aan de muur bevestigd, en aan de andere zijde onderaan de buitenkant van het bad. U neemt simpelweg in de zitpositie plaats op de strak getrokken band, wanneer plaats genomen op de zitband kunt u doormiddel van een afstandsbediening veilig de afrolbare band laten zakken volledig tot op de bodem.

Na het badderen klikt u simpelweg nog een keer op het knopje waarna u binnen enkele seconde veilig terug zit in de zitpositie boven het bad. De extra sterke zitband van Polypropylene kan eenvoudig en volledig ingeschoven worden wanneer de badlift niet wordt gebruikt, en uiteraard binnen enkele seconden weer uitgeschoven worden.

> Bekijk hier de band badlift

Badlift kopen

Het kopen en uitzoeken van een badlift kan soms lastig zijn. Komt u er niet helemaal? Dan helpen wij u graag verder! Voor advies over elektrische badliften of andere artikelen: TEL: 010 – 242 09 16 of stuur een mailtje naar: [email protected]


<strong class="single-cart-notice">
</strong> <span class="font-weight-medium">is aan uw winkelwagen toegevoegd.</span>:
Afrekenen