Drempelhulp.nl levert een uniek drempelsysteem dat gemakkelijk te monteren, demonteren en hergebruiken is. Het drempelsysteem bestaat uit losse delen die in elkaar te klikken zijn als een soort Lego. Naar gelang de situatie kan er gebruik worden gemaakt van twee verschillende hellingshoeken (1:6,7 en 1:13,4).

Drempelhulpen vanaf 3 zijdes betreedbaar

Deze drempelhulpen zijn vanaf 3 zijdes eenvoudig betreedbaar en zijn ideaal voor in situaties waar er slechts een beperkte ruimte is om een drempelhulp te gebruiken. Met deze drempelhulp hoeft u de drempel namelijk niet meer rechtstreeks vanaf de voorkant te benaderen maar kunt u deze ook vanaf de zijkant betreden. Woont u dus op een galerij of heeft u een bedrijfspand of winkel aan een smalle straat dan zou deze drempelhulp een hele goede oplossing kunnen zijn.

De drempelhulp is in verschillende hoogtes beschikbaar en wordt direct uit voorraad geleverd. Daarnaast is de drempelhulp zowel voor binnen als voor buiten goed te gebruiken en is de drempelplaat voor rolstoel, rollator of scootmobiel zeer eenvoudig te installeren.

Een ander alternatief voor deze 3-zijdige drempelhulp is de 3-zijdige rubberen drempelhulp. Wij adviseren deze echter alleen voor buiten omdat er aan het begin mogelijk een storende, rubberachtige lucht van de drempelhulp af kan komen.