Instapbaden

Instapbaden

Een toegankelijk bad voor iedereen!

Instapbad met deur

Een instapbad met deur is een zeer handige oplossing specifiek gericht op en ontworpen voor ouderen en gehandicapten, de instapbaden ontdoen van de dagelijkse last om over de relling te stappen. Modern en elgant ontwerp waardoor die mooi past bij de rest van de badkameromgeving, de deur is zowel aan de linker als aan de rechterkant van het bad te plaatsen volledig afhangendvan uw persoonlijke voorkeur en de plaatsing van het bad..

Instapbad prijs: al vanaf €2.499,-

De zitbaden met deur worden in de meeste gevallen door ons geleverd met antislip zitting om uw veiligheid tijdens het baden vast te stellen en glijpartijen te voorkomen.

>  Onze keuze voor een zitbad met deur 

Ligbad met deur

Een ander en iets luxer alternatief van de zitbad is een ligbad met deur, dit is een langere variant met de vorm van een traditioneel bad, het grootste voordeel van dit bad is dat het een ligbad is. Ook deze variant heeft een waterdichte deur met sluiting, alleen zonder antislip zetel. Inclusief extra Air Spa optie. Het bad is 1,5 meter in de lengte en heeft een watercapaciteit van maar liefst 218 liter!

Ook dit bad heeft een elegant en modern ontwerp dat makkelijk bij de rest van de badkamer past, zowel leverbaar in de linkse en rechtse variant.

Ligbaden prijs: al vanaf €2.499,-

>  Onze keuze voor een ligbad met deur

Onze baden met een lage instap


Contact

Heeft u verder nog vragen of heeft u advies nodig over waar u op moet letten bij het kopen van een rollator? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420916 of stuur een mailtje naar: [email protected]

[contact-form-7 id=”4″]
<strong class="single-cart-notice">
</strong> <span class="font-weight-medium">is aan uw winkelwagen toegevoegd.</span>:
Afrekenen