Bidetsystemen

HomeCare Innovation verkoopt niet alleen instapbaden en douchezitjes, maar biedt ook innovatieve toilet oplossingen aan. Deze toilet oplossingen zijn geschikt voor mindervaliden, maar ook voor mensen zonder beperkingen. In feite zijn de bidetsystemen van HomeCare Innovation geschikt voor iedereen die op het toilet van optimaal comfort wil genieten.

Wat is een bidetsysteem?

Een bidetsysteem wordt ook wel een bidet douche, een WC douche of een douche WC genoemd. Dit is een speciaal toilet met was- en droogfunctie, die uw toiletbezoek nog comfortabeler maakt. Heeft u een bidetsysteem in uw toiletruimte, dan hoeft u geen toiletpapier meer te gebruiken. Als u klaar bent op het toilet, schakelt u de douche en vervolgens het droogsysteem van de WC douche in. Het bidetsysteem zorgt ervoor dat u volledig hygiënisch de toiletruimte kunt verlaten.


Waarom een bidetsysteem aanschaffen?

De bidetsystemen van HomeCare Innovation reinigen honderd procent hygiënisch na ieder toiletbezoek en zijn uiteraard helemaal veilig. Door de optimale ondersteuning die de bidetsystemen bieden, zijn deze systemen ook geschikt voor mindervalide gebruikers. Door een bidet douche aan te schaffen als mindervalide gebruiker, kunt u langer zelfstandig gebruik maken van het toilet. Nu hoeft u niemand te roepen om u te helpen, maar gaat u alleen naar de WC wanneer u wil.

Verschillende soorten bidetsystemen

HomeCare Innovation verkoopt niet slechts één bidetsysteem, maar heeft diverse bidetsystemen in het assortiment. Alle bidetsystemen die wij verkopen, zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur. Bekijk ons assortiment innovatieve toiletsystemen en u vindt eenvoudig en snel een systeem dat bij u past. Goed om te weten: HomeCare Innovation biedt ook een reparatieservice aan voor gebruikers van het bidetsysteem.

Weet u niet zo goed welke WC douche het beste bij u past? Dan kunnen wij u helpen het juiste bidetsysteem aan te schaffen. Door u meer te vertellen over onze verschillende bidetsystemen en uw eisen, wensen en verwachtingen voor uw WC douche te achterhalen, helpen wij u de beste investering te doen.

Bidets of douchewc’s voor aannemers en gemeents (WMO)

Homecare Innovation levert al jaren bidetsystemen aan gemeentes waarvan de inwoners moeite hebben met het reinigen van het onderlichaam omdat het maken van de draai om af te vegen niet helemaal meer lukt. Een bidetsysteem biedt hierbij vaak uitkomst en zorgt ervoor dat de persoon zichzelf weer zelfstandig kan reinigen na het toiletbezoek. Omdat deze oplossingen in sommige gevallen vergoed kunnen worden, worden deze oplossingen vaak aangevraagd via gemeentes.

Bent u zelf aannemer of een gemeente en bent u opzoek naar een leverancier van hoogwaardige bidetsystemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar: 010-2420913 of stuur een mailtje naar info@homecareinnovation.nl en dan informeren wij u graag verder over onze oplossingen.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze bidetsystemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden, ook als het om technische vragen gaat. Ook als u meer wil weten over een specifieke WC douche in ons assortiment, staan wij voor u klaar. Met ons professionele aankoopadvies kunt u de juiste automatische bidet aanschaffen.