De rubberen drempelhulpen, ookwel gummy ramps, zijn ideale drempelhulpen voor zeer kleine vanaf 4 mm tot hogere hoogtes van 60 mm. Deze drempelhulpen kunt u na he bestellen eenvoudig neerleggen tegen uw drempel aan en de drempelhulp rubber is klaar voor gebruik met een rolstoel, rollator, scootmobiel maar ook voor wandelende mensen blijkt de drempelhulp nog vaak hulpvol.

Deze drempelhulp van rubber is zowel voor binnen als voor buiten te gebruiken en ook wanneer de drempelhulp nat wordt door bijvoorbeeld slecht weer is de drempelhulp nog goed te gebruiken. Kan worden geleverd in verschillende breedtes van 90 cm tot 100 cm en u kunt ervoor kiezen om de drempelhulp met of zonder plakstrip te bestellen.

Rubberen drempelhulpen met of zonder plakstrip?

De plakstrip is gevestigd aan de onderzijde van de gummy ramp en is eigenlijk gewoon een soort van lijmlaag dat er voor zorgt dat de drempelhulp vaster op zijn plek blijft liggen wanneer hier overheen wordt gelopen of gereden. Naar onze ervaring blijft drempelhulp ook zonder plakstrip vaak goed liggen op de meeste ondergronden. Ook wanneer u de drempelhulp regelmatig wilt verplaatsen adviseren wij om een rubberen drempelhulp zonder plakstrip aan te schaffen.

Een ander voordeel van deze drempelhulp is het materiaal waar deze van gemaakt is, rubber. Deze drempeloplossing is eenvoudig met bijvoorbeeld een stanleymes of zelfs een schaar eenvoudig op maat te maken.

Er komt vanaf deze drempelhulp geen rubberachtige geur af.

Een vergelijkbaar product is de Drempelhulp Polyethyleen, ookwel Quickramp genoemd.