Excellent drempelhulpen

HomeCare Innovation heeft een eigen productlijn met drempelhulpen opgezet. Deze productlijn wordt de Excellent Systems lijn genoemd. Wilt u een hoogwaardige drempelhulp aanschaffen die u gemakkelijk kunt monteren, demonteren en weer kunt hergebruiken, dan zijn de Excellent drempelhulpen van HomeCare Innovation zeker iets voor u.

Excellent Systems van HomeCare Innovation

De Excellent drempelhulpen van HomeCare Innovation bestaan uit losse delen die u eenvoudig en snel in elkaar kunt klikken. U kunt de drempelsystemen ook wel vergelijken met Lego: de populaire bouwstenen waar kinderen van alles van kunnen maken. Net zoals bij Lego het geval is, zijn de Excellent drempelhulpen ook leverbaar in diverse kleuren. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk een aanloopstrook te markeren met een opvallende kleur, voor mensen met beperkt zicht.

Gemakkelijk te monteren, demonteren en hergebruiken

De Excellent drempelhulpen van HomeCare Innovation zijn gemakkelijk te monteren, maar ook gemakkelijk te demonteren en vervolgens te hergebruiken. Dit maakt de drempelhulpsystemen ideaal voor mensen die hun drempelhulp op verschillende manieren in willen zetten. Wilt u de drempelhulp bijvoorbeeld het ene moment bij de voordeur neerliggen en het andere moment bij de ingang van uw kantoor? Dan is dit zeker mogelijk. Voor u het weet, heeft u uw Excellent drempelhulp verplaatst.

Excellent drempelhulpen: de voordelen

De Excellent drempelhulpsystemen van HomeCare Innovation zijn erg populair. Dit is niet voor niets, want deze drempelhulpen hebben diverse pluspunten. De belangrijkste voordelen van de Excellent drempelhulpen, zijn de volgende:

  • De Excellent drempelhulpen zijn voor 95 procent herbruikbaar.
  • De Excellent drempelhulpsystemen zijn in elke situatie passend te monteren.
  • De drempelhulpsystemen zijn geschikt voor binnen en buiten.
  • De Excellent drempelhulpsystemen zijn geluiddempend.
  • De drempelhulpen zijn slipvast en veilig.
  • De drempelhulpen zijn gemakkelijk schoon te maken, voor een op en top hygiënische drempelhulp.

Ook voeren de Excellent drempelhulpen water optimaal af, is het mogelijk deze drempelhulpen met aflopende zijkanten te leveren en zijn de Excellent drempelhulpen niet diefstalgevoelig. Wilt u van deze voordelen profiteren? Bestel dan uw eigen Excellent drempelhulp bij HomeCare Innovation.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze Excellent drempelhulpsystemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook kunnen wij u altijd helpen met het plaatsen van een bestelling.