Douchestoelen

Douchestoelen

Altijd een geschikte douchestoel!

Lichtgewicht inklapbare douchestoel

Een lichtgewicht douchekruk is een hulpmiddel ideaal voor personen die moeite hebben met het staan voor een langere periode door stabiliteit en veiligheid te bieden, een douchestoel biedt de mogelijkheid om zittend te douchen, de kunstof douchestoel is makkelijk te verplaatsen wanneer deze niet gebruikt wordt of u deze mee wilt nemen op reis. Compleet water doorlatend en in hoogte verstelbaar, daarnaast zijn onze douchestoelen makkellijk met u mee te nemen en altijd uitgerust met rubberen antislip doppen aan de onderzijde om extra stabiliteit te bieden.

>  Onze keuze voor een lichtgewicht inklapbare douchestoel 

Verrijdbare douchestoelen

Een iets duurder alternatief op een kunstof douchekruk zijn verrijdbare douchestoelen, het voordeel van deze douchestoelen is dat het makkelijker is om de douche binnen te komen. De douchestoel op wielen is vaak multifunctioneel als toiletstoel en is volledig naar uw persoonlijke voorkeur of die van cliënten verstelbaar. Naast een verrijdbare douchestoel kunnen deze modellen in de meeste gevallen ook dienen als een verrijdbare toiletstoel.

>  Onze keuze voor een verrijdbare douchestoel / toiletstoel

Douchekruk of douchestoel kopen

Bij het kopen van een douchekruk adviseren wij altijd om rekening te houden met de beperkte ruimte die de meeste mensen hebben in de douche, voor een kleine doucheruimte is een verrijdbare douchestoel bijvoorbeeld niet zo’n slimme keuze omdat deze aardig wat ruimte inneemt in de douche. Wanneer u een kleinere badkamer hebt en u toch op zoek bent naar een comfortabele douchestoel, adviseren wij vaak een driehoekkige douche hoekstoel, dit bespaart ruimte in de douche. Daarnaast is ook deze hoek douchestoel naar uw eigen persoonlijke voorkeur in hoogte verstelbaar.

>  Onze keuze voor een douchestoel voor in kleine ruimtes

Onze douchestoelen


 Contact:

Heeft u verder nog vragen of heeft u advies nodig? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze: Bel: 010-242 09 13, of stuur een e-mail naar: [email protected].

Contactformulier

[contact-form-7 id=”4″]
<strong class="single-cart-notice">
</strong> <span class="font-weight-medium">is aan uw winkelwagen toegevoegd.</span>:
Afrekenen