Rollators

Rollators

Een rollator voor iedereen!

Lichtgewicht opvouwbare rollators

Lichtgewicht rollators, wanneer u zelfstandig mobiel wilt blijven maar het lopen steeds moeilijker wordt, biedt een rollator uitkomst. Wij bij hulpmiddelenspecialist.nl begrijpen heel goed hoe belangrijk het is om zowel lichte als opvouwbare rollators aan te bieden met een uitgebreide keuze in functionaliteit, maatvoering en uiterlijk.

Uw veiligheid staat onder alle omstandigheden altijd voorop, dit is waarom wij onze loophulpmiddelen zorgvuldig uitzoeken op veiligheid, stabiliteit en op de gebruikte bouwmaterialen.

Loophulpmiddelen en een looprek

Rollators zijn zeer handige loophulpmiddelen voor ouderen en gehandicapten die moeilijk te been zijn, een rollator is makkelijk mee te nemen dankzij de opvouwbaarheid en biedt de mogelijkheid om zelfstandig zonder hulp en moeite zowel binnenshuis als buitenshuis de dagelijkse activiteiten uit te voeren.

Een ander heel mooi en goedkoper alternatief is het kopen van een looprekhet mooie van een looprekje is dat het naast een loophulpmiddel het ook helpt bij het opstaan vanaf een zittende of zelfs liggende positie. Onze looprekken zijn lichtgewicht en bieden stabiliteit tijdens het lopen, daarnaast zijn de looprekken makkelijk te controleren bij het opstaan.

Onze rollators


De juiste rollator kopen

Bij het kopen van een rollator komt helaas vaak de prijs bij de klant voorop te staan, dit is zonde. Het is belangrijk dat een rollator kwalikatief in goede staat is, dit komt vaak ten goede voor uw veiligheid.

In onze webwinkel zijn er verschillende rollators te vinden, welke hiervan het beste bij u past hangt af van uw persoonlijke situatie en voorkeur. In de omschrijving van de rollator is veel informatie over het loophulpmiddel te vinden, maar u kunt er natuurlijk één bij ons uittesten! Gelieve hiervoor eerst een afspraak maken.

> Hier een linkje naar een veilige, goedkope en zeer wendbare rollator.

Rollators

Contact

Heeft u verder nog vragen of heeft u advies nodig over waar u op moet letten bij het kopen van een rollator? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420916 of stuur een mailtje naar: info@hulpmiddelenspecialist.nl.

You've just added this product to the cart: